Sur l'Eau-De-Vie de Roumanie -

De e-books
Recenzii (0)
0 0 60
37 Lei
7 zile în urmă
Partajează: 
In acest volum dedicat patrimoniului etno‑culinar al Romaniei, Radu Lungu exploreaza istoria si varietatea celebrului distilat autohton, tuica sau palinca, intr-o sinteza clara si captivanta. Autorul prezinta obiceiurile de productie, ingredientele regionale (prune, pere, mere) si semnificatiile sociale legate de consumul acestui spirit - artizanat transpus in pagini concise, in limba franceza. Textul ilustreaza obiceiuri rurale transmise din generatie in generatie, cu detalii despre tehnici de fermentatie, distilare si variatii locale dupa regiune (Transilvania, Moldova, Valahia). Stilul este sobru, informativ si cultural, adresat pasionatilor de gastronomie si patrimoniu.
Locație magazin Bucuresti, Romania

Nu au fost găsite recenzii!

Nu au fost găsite comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.