0721.571.086

georgiana@edu-care.ro

Vezi galeria foto

Copilul tau are nevoie de BEFORESCHOOL

Gimnaziul vine cu noi provocari pentru copil si intreaga familie. Iata cateva informatii utile despre aceasta etapa si cateva sfaturi despre cum poti sa iei cele mai bune decizii pentru educatia copilului tau!


In clasele V-VIII  elevul trece treptat de la copilarie la adolescenta. Nevoia de afiliere la grup, de afirmare in fata colegilor creste in detrimentul deschiderii fata de familie. 

Citeste mai mult...

Mic dejun pentru scolari

Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi de sfarsit si in curand ne vom confrunta cu niste mici morocanosi, care refuza sa se trezeasca si cu atat mai mult sa manance "cea mai importanta masa a zilei".


Oricat de vehement este refuzul micutului, trebuie sa-l convingem sa manance micul dejun. Iata de ce si ce variante de mc dejun sanatos poti sa alegi pentru el.

Citeste mai mult...

Nu limita orizontul copilul tau prin teme!

Copilul tau intra la scoala? Ca orice parinte iti doresti sa invete si sa ajunga “cineva”. Ai grija sa nu exagerezi cu cerintele scolare si nu pierde din vedere rolul important pe care il au activitatile extrascolare in dezvoltarea lui. Iata cateva sfaturi prin care vei gasi echilibrul intre scoala si programul dupa scoala.

Citeste mai mult...

Un scolar disciplinat

Regula, norma sociala sau “vorba din bunici”, auzi des sintagma de “copil disciplinat”. Afla ce inseamna “disciplina” din perspectiva scolara si cum il poti sprijini pe copilul tau sa fie un elev disciplinat.


Citeste mai mult...

Comparatia copiilor si efectele ei

Ti s-a intamplat sa te gandesti, atunci cand discuti cu alte mamici, de ce copilul tau nu a facut “cutare lucru asa de minunat” la fel ca si copilul lor?! Sau sa nu intelegi cum de fiul tau, al profesorului de matematica, nu intelege usor matematica?! Te-ai necajit cand ai vazut bastonasele perfecte facute de colega de banca a baiatului tau, stiind ca ale lui sunt in bataia vantului?

Citeste mai mult...

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Copyright © 2018 Edu&Care.
All rights reserved.