0721.571.086

georgiana@edu-care.ro

Vezi galeria foto

POLIGLOT

Cursuri de engleza

Cursuri de germana

Spune-mi si voi uita, arata-mi si poate imi voi aduce aminte, implica-ma si voi intelege!

Această maximă celebră a lui Confucius reprezintă principiul de bază al metodologiei de predare a cursurilor de limbi străine în cadrul programului educaţional “Poliglot”- engleză şi germană.

Cu toţii ştim că cel mai bine învăţăm prin propria experienţă iar acest lucru este valabil şi în învăţarea limbilor străine. Cu cât începem mai devreme şi avem mai multe experienţe de învăţare, cu atât vom atinge mai repede rezultatele dorite.

De aceea, credem că cea mai potrivită perioadă a vieţii pentru introducerea unui limbaj nou este copilăria. Acum puterea de absorbţie a informaţiilor este nemărginită iar tot ce învăţăm se va sedimenta pentru viitor.

Din dorinţa de a facilita învăţarea limbilor străine de timpuriu şi acoperind toate intervalele de dezvoltare până la perioada pubertăţii, am conceput programe de învăţare a limbilor străine pe următoarele nivele de vârstă:

Baby grade: 2.6 – 4 ani

Junior grade: 4-7 ani

School grade: 7-10 ani

Principala modalitate de învăţare a limbilor străine în cursurile Poliglot este utilizarea lor în vorbire şi scris. Regulile gramaticale nu le vom memora ca pe o poezie, ci vom crea situaţii de învăţare pentru aplicarea lor în dialoguri şi compuneri.

Vom facilita învăţarea prin mijloace şi materiale variate implicând cât mai mulţi stimuli de învăţare: proiecţii video, melodii în limba engleză acompaniate de diverse instrumente, jocuri pe internet, dans şi dramă.

Vom învăţa legumele şi fructele făcându-ne salată - reţetă personală, vom afla culorile curcubeului pictându-l pe pereţi, vom afla care sunt animalele domestice jucându-ne de-a medicul veterinar…şi multe alte situaţii practice de învăţare prin propria experienţă.

Iar cel mai important lucru este acela că îi vom ajuta pe copii să îşi depăşească inhibiţiile, să se simtă liberi şi să se exprime liberi în altă limbă decât cea maternă.

Participaţi gratis la prima lecţie demonstrativă de limba engleză şi germană şi consultaţi programa de curs pentru fiecare grupă de vârstă!

Pentru programări şi detalii vă rugăm să ne scrieţi pe adresa: georgiana(@)edu-care.ro.

Vă aşteptăm cu drag!

Din 1 octombrie 2014 se formeaza grupe noi de curs!

Structura
- Participanti: copii cu varsta 4-10 ani
- Locuri: min 5 copii/grupa, impartiti pe varsta si nivel
- Program: octombrie-iunie, cu exceptia vacantelor scolare
scolari martea si miercurea 16.30-17.30; 17.30–18.30
prescolari: sambata 10.30–12.00
- Taxa:
4 sedinte 90 min/luna 160 lei (abonament valabil doar pentru copiii prescolari)
8 sedinte 90 min/luna 260 lei (abonament valabil doar pentru copiii scolari)

NOTE:

Taxe speciale pentru copiii inscrisi in programul de afterschool EDU&CARE.
Reduceri pentru frati, mai multi parinti angajati ai aceleiasi companii si bonusuri pentru recomandare catre alti prieteni

Cursurile pierdute se pot se pot compensa prin participarea la alte cursuri de dezvoltare personala, doar in luna curenta

Detalii si inscrieri la 0721 571 086; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Copyright © 2018 Edu&Care.
All rights reserved.