0721.571.086

georgiana@edu-care.ro

Vezi galeria foto

Junior Smart - pregatire pentru scoala

Cursul este destinat copiilor cu varsta intre 6 – 10 ani si urmareste pregatirea pentru scoala astfel incat inceperea noului an scolar sa fie un succes.

Aceasta pregatire vizeaza 3 directii principale de actiune:
1. Evaluarea interdisciplinară a cunoştinţelor
2. Reactualizarea cunostintelor cu accent pe fixarea şi îmbogăţirea cunoştinţelor de interes pentru şcoală: limba romana şi matematică
3. Verificare si sprijin calificat in finalizarea temelor de vacanta
4. Lectorate “Voi fi un scolar bun” (in colaborare cu un psiholog).

Copiii sunt organizati pe grupe de varsta: 6- 7 ani (cei care vor intra in clasa pregatitoare si cei care intra in clasa 1) si 8- 10 ani (clasele II – IV).

Pentru copiii de clasa pregatitoare vom insista pe reactualizarea cunostintelor astfel incat in primele saptamani de evaluare initiala la scoala copilul sa obtina rezultate bune.

Deşi poate părea că încurajăm ipocrizia, trebuie să aducem în discuţie o realitate a vremurilor şi şcolilor noastre, aceea de a pune "etichete" copiilor încă de la primele contacte, fără a li se face o analiză şi o evaluare detaliată. Fără să vrem ne supunem acestor reguli nescrise ale societăţii iar ca orice părinţi ne dorim ca "bobocelul" nostru să fie considerat un elev bun.

Pshologul nostru ii va ajuta pe cei mici sa priveasca scoala ca pe un loc prietenos unde inveti ca sa devii mai bun. In plus, prin activitati de dezvoltare personala ii vom stimula sa se cunoasca mai bine si sa fie mandri de aptitudinile lor.
 

Structura

Număr de participanţi: minim 5 copii, maxim 10 copii/grupa;
Vârsta: 6- 10 ani;
Perioada: 31 august - 12 septembrie 2015;
Frecvenţa: zilnica;
Program: 9.00 - 12.00;
Pret: 125 lei/saptamana
 
Important: optional oferim masa si program recreativ pana la ora 18
Solicitati oferta si detalii la 0721. 571 086.

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Copyright © 2018 Edu&Care.
All rights reserved.