Mobil: 0721.571.086

Email: georgiana@edu-care.ro

Descopera si dezvolta talentul copilului tau!

Centrul educational EDU&CARE organizează cursuri de dezvoltare personală si ateliere pentru copiii cu varsta intre 2- 12 ani. Scopul principal al acestora este de a-i sprjini pe cei mici să-si descopere si dezvolte abilitătile cu care sunt inzestrati in mod natural. Copiii vor deveni astfel mai increzători in fortele proprii, vor invăta să isi folosească calitătile si vor face ceea ce le place.

Părintii vor afla ce aptitudini au copiii lor si ce li se potriveste. Astfel vor reusi să-i ghideze corect pe linie vocatională. Fiecare dintre cursuri este centrat pe dezvoltarea unui anumit tip de competente iar abordarea este interdisciplinară.Adaptându-ne la nevoile sociale actuale si constienti de rolul important pe care il are educatia nonformala in dezvoltarea unui copil, va oferim solutii flexibile de timp si spatiu:

- Cursuri si ateliere pentru prescolari si scolari desfasurate in weekend in cadrul Centrului educational EDU&CARE
- Cursuri si ateliere pentru scolari desfasurate de luni pana
vineri in cadrul Centrului educational EDU&CARE

- Cursuri si ateliere pentru prescolari si scolari organizate la cerere in parteneriat cu institutii de profil ca si activităti optionale (gradinite, scoli) sau cu alte institutii)

Vă invitam sa consultati paginile dedicate cursurilor si va stăm la dispozitie pentru informatii suplimentare.

Email: inteligenti(@)edu-care.ro, Telefon: 0721. 571. 086

Testimoniale

Eu consider ca ambii mei baieti de 3, respectiv 4.5 ani, au nevoie de activitati care sa imbine utilul cu placutul, joaca cu invatarea, divertismentul cu seriozitatea si care sa completeze cunostiintele acumulate in gradinita. Asadar am preferat sa aleg aceste Centru educational, desi nu este situat in apropierea casei noastre, pentru ca mi-a oferit o paleta larga de activitati ( de la limbi straine, pregatire pt gradinita, dans, cursuri de dezvoltare personala etc) din care pot alege pentru baietii mei ceea ce li se potriveste mai bine. Totodata, am fost impresionata de profesorii din cadrul EDU&CARE care beneficiaza de cunostintele profesionale necesare datorita studiilor si pregatirii de specialitate dar si de partea implicarea sufleteasca datorita faptul ca sunt parinti. Dupa aproximativ 5 luni la EDU&CARE, baietii mei ies zambind de la cursuri si cauta 'bomboanele Georgianei' .............asa ca pot spune ca sunt multumita si voi continua alaturi de ei.

..initial am am ales programul educational "Imaginatie fara Frontiere" pentru ca Alex (baietelul meu de 4 ani) sa-si poata dezvolta spiritul practic, deprinderile si imaginatia. Coordonatoarea proiectului, Mihaela Niculita, daca l-a inceput m-a impresionat prin profesionalism si probitate profesionala ulterior m-a cucerit cu capacitatea ei deosebita de a interactiona si educa copiii prin dragoste si afectiune.Iubeste copiii iar copiii o adora. Alex adora sa mearga la Scoala de Week-end pentru ca cel mai imortant lucru pentru el este sa invete ceva nou de la Mihaela si sa reuseasca sa puna in practica ce a invatat pentru a o impresiona pe ea. Recomand cu toata caldura aceasta scoala datorita cadrelor didactice deosebite care pun in slujba invataturii toata dragostea si afectiunea de care dispun. pentru copii.


Parteneri:

 

 

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Scoala de vara  ||  Echipa  ||  Contact

Copyright © 2014 Edu&Care.
All rights reserved.