0721.571.086

georgiana@edu-care.ro

Vezi galeria foto

Descopera si dezvolta talentul copilului tau!

Centrul educational EDU&CARE organizează cursuri de dezvoltare personală si ateliere pentru copiii cu varsta intre 2- 12 ani. Scopul principal al acestora este de a-i sprjini pe cei mici să-si descopere si dezvolte abilitătile cu care sunt inzestrati in mod natural. Copiii vor deveni astfel mai increzători in fortele proprii, vor invăta să isi folosească calitătile si vor face ceea ce le place.

Părintii vor afla ce aptitudini au copiii lor si ce li se potriveste. Astfel vor reusi să-i ghideze corect pe linie vocatională. Fiecare dintre cursuri este centrat pe dezvoltarea unui anumit tip de competente iar abordarea este interdisciplinară.Adaptându-ne la nevoile sociale actuale si constienti de rolul important pe care il are educatia nonformala in dezvoltarea unui copil, va oferim solutii flexibile de timp si spatiu:

- Cursuri si ateliere pentru prescolari si scolari desfasurate in weekend in cadrul Centrului educational EDU&CARE
- Cursuri si ateliere pentru scolari desfasurate de luni pana
vineri in cadrul Centrului educational EDU&CARE

- Cursuri si ateliere pentru prescolari si scolari organizate la cerere in parteneriat cu institutii de profil ca si activităti optionale (gradinite, scoli) sau cu alte institutii)

Vă invitam sa consultati paginile dedicate cursurilor si va stăm la dispozitie pentru informatii suplimentare.

Email: inteligenti(@)edu-care.ro, Telefon: 0721. 571. 086

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Copyright © 2018 Edu&Care.
All rights reserved.