0721.571.086

georgiana@edu-care.ro

Vezi galeria foto

Conceptul Edu&Care

Edu&Care este primul pachet de programe educative nonformale pentru copiii din Bucureşti care ţinteşte dezvoltarea personală printr-o abordare echilibrată a celor 8 dimesiuni ale Inteligenţei Multiple.

Adaptându-ne la realitatea cotidiană şi păstrând o amprentă a învăţământului românesc, în Programele Edu&Care integrăm şi activităţi de beforeschool şi afterschool.


Viziune

Fiecare copil este INTELIGENT în felul său, fiecare copil are un sistem UNIC de gândire.  El trebuie ghidat să se dezvolte în domeniile spre care are înclinaţii. Credem în toţi copiii! Nu punem etichete! Depăşim barierele convenţionale, verbale şi logice matematice din învăţământ. Vedem copilul ca pe un ansamblu de CALITĂŢI iar prin programele Edu&Care ne angajăm să le descoperim şi să le dezvoltăm! Iar voi, dragi părinţi, veţi fi partenerii noştri pe tot acest drum!

 

Misiunea

Vom atinge viziunea pe care o împărtăşim prin contribuţia noastră concretă la descoperirea şi dezvoltarea vocaţiei fiecărui copil.


Cum indeplinim aceasta misiune?

 • Prin programe educaţionale inovative centrate pe dezvoltarea aptitudinilor individuale;
 • Cu ajutorul profesioniştilor: educatori/învăţători/psihologi si profesori calificati, cu experienţă in munca cu copiii şi prin interacţiunea cu modele de excelenţă în diverse domenii de activitate;
 • Diversificând mediile de învăţare, imbinând metodele de învăţare moderne cu cele tradiţionale utilizate într-un mod neconvenţional si folosind o gamă variată de mijloace şi materiale didactice care stimulează imaginaţia, comunicarea si invăţarea prin propria experientă.
 • Schimbând mediile de învăţare astfel încât copiii să interacţioneze cu situaţii diverse care să le dezvolte “adaptabilitatea”
 • Fiind atenti la nevoile de dezvoltare ale copiilor si mentinand o relatie strânsă cu parintii.

Garantia calitatii!

Garanţia calităţii muncii este bucuria şi excelenţa copiilor noştrii.

Un copil inteligent are parinti inteligenti!

Faceţi primul pas alături de noi în descoperirea şi dezvoltarea vocaţiei copilului vostru (click pe formular).
 
 

De ce Edu&Care

 • Pentru că abordarea este personală şi personalizată fiecărui copil, în funcţie de pasiuni şi interese.
 • Pentru că vom învăţa mult din ce ne place şi doar câte puţin din toate.
 • Pentru că vom face copilul să se simtă bine în pielea lui, fie că el este mai inteligent, verbal, matematic, spaţial, muzical, kinestezic, naturist, personal sau intrapersonal.
 • Pentru că părinţii îşi vor cunoaşte mai bine proprii copii şi chiar vor reuşi să le ofere ce îşi doresc.
 • Pentru că învăţăm prin joc şi propria experienţă.
 • Pentru că ne NE DEZVOLTĂM!

Cui ne adresam si unde poti sa ne intalnesti?

 • Programele de dezvoltare personală EDU&CARE sunt adresate tuturor copiilor cu vârste între 2 şi 12 ani.

  Ele se desfasoara in cadrul in Centrul Educaţional EDU&CARE si in alte institutii sub forma de cursuri si ateliere pentru prescolari si scolari.

  De asemenea vizeaza si pregatirea copiilor dupa scoala prin programele de afterschool, beforeschool si scoala de vara desfasurate in cadrul Centrului educational EDU&CARE.

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Copyright © 2018 Edu&Care.
All rights reserved.